Om os

Karakternet startede i 2003 med at udvikle et Intranet til Lyngby Private Skole. Det var faktisk på mange måder forud for sin tid, med lokalebookning, klassers egne hjemmesider med fora, billedeopload osv. Der gik mange år før skoleIntra overtog på skolen.

Da skoleIntra vandt indpas, valgte vi at fokusere på det som manglede hos de andre udbydere: Karaktergivning, evaluering og fraværsregistrering.

Vores marked har altid været private skoler, efterskoler og andre frie grundskoler. Og vores program har af den grund altid skulle understøtte alle disse skoletypers forskelligheder.

Vi er i dag den leverandør på markedet der har den mest fleksible platform. Faktisk har vi endnu ikke oplevet en evalueringsform, karaktergivning vi ikke kunne understøtte.

Den store fleksibilitet i vores programmer, har gjort at vi idag kan servicere skoler i hele landet.

Vi integrerer ydermere med de fleste spillere på markedet: Dansk skoledata, Tabulex/IST, Uv-skole, Discos og Edb-Brugsen.

Endelig er vores programmer integreret som en naturlig del af SkoleIntra og Aula, så det er nemt at udgive karakterer, dialog og fraværsoplysninger på forældreintra- og elevintra.

Vi understøtter selvfølgelig også Uni*Login.

Vi er altid interesserede i at udvide samarbejdet med andre leverandører.